skip to Main Content
WIS Workwear
Gemeente-Almelo-Placid-Slider
Acman-Sponsor-2016
Riwald-Placid-Slider
Weghost-Placid-Slider
Float36-Sponsor-2015
NSSG-Placid-Slider
Witzand-Placid-Slider
Autobedrijf-Zuithof-Placid-Slider
Grootelaar-Placid-Slider
TMZ-Placid-Slider
OttoSimon-Placid-Slider
Elementenbouw-Hagen-Placid-Slider
PIT-Placid-Slider
profronde-almelo-logo-sponsor-malvern-panalytical
RP Flow
Praktijk-van-Iersel-Placid-Slider
Ter-Braak-Willems-Placid-Slider
ROC-Placid-Slider
Rabobank-Placid-Slider
Asito-Placid-Slider
Kamp-Placid-Slider
Hecla-Placid-Slider
aeronamics-logo-profronde
Hapre-Placid-Slider
Bureau Peters
Hemmer-Placid-Slider
Eshuis-Placid-Slider
00_INVENTIT
Obimex-Placid-Slider
VDL-Placid-Slider
Boers & Lem
Urenco-Placid-Slider
alpha-bestrating
Amstel-Placid-Slider
Smelt Portofoons
MAD-Placid-Slider
Ter-Horst-Placid-Slider
ShockMedia-Placid-Slider
TerDoest-Placid-Slider
aandagt-logo-slider

Menzis Zorgverzekeraar.
De laatste jaren is Amicon Zorgverzekeraar één van de hoofdsponsors van de Profronde. Aangezien hun naam sinds kort is veranderd in Menzis Zorg en Inkomen timmeren ze behoorlijk aan de weg om het nieuwe merk in de markt te zetten. Eric Timmerman: “Om onze verzekerden in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft Amicon besloten te gaan samenwerken met twee grote zorgverzekeraars: Geové en NVS. Niet alleen de naam Menzis zetten we in de markt, maar ook de menz. En daarmee bedoelen we iedereen die verzekerd is of wordt bij Menzis. Menzis helpt iedereen om na de introductie van het nieuwe zorgstelsel in 2006 de juiste keuze te maken voor een zorgverzekering. Het merk Menzis omschrijven we als menselijk, toegankelijk, waar voor je geld, zelfbewust en trendsettend. Waarden die wat ons betreft prima passen bij de Profronde van Almelo”.

Pannenloods Bouwmaterialen & Sierbestrating.
Sinds 1969 is de Pannenloods Bouwmaterialen & Sierbestrating een familiebedrijf, thans onder leiding van F. Oude Nijhuis en B. Oude Nijhuis. B. Oude Nijhuis: “Flexibiliteit en een uitstekende service staan bij ons en onze medewerkers hoog in het vaandel. Mede hierdoor genieten wij thans onze naamsbekendheid in de regio (en momenteel reeds ver daarbuiten) met een grote klantenkring, waartoe zowel gerenommeerde aannemersbedrijven als particuliere opdrachtgevers behoren. Een breed assortiment bouwmaterialen en een fraai aangelegde showtuin met bestratingsmaterialen geven onze klanten de gelegenheid, in combinatie met een goede voorlichting, een weloverwogen keuze te maken om hun doelen te realiseren. Aangezien wij de sport een warm hart toedragen sponsoren wij sinds 1990 jaarlijks de Profronde van Almelo met een financiële bijdrage om zodoende een prachtig evenement in stand te houden waarvan zowel wij als onze klanten in de regio van kunnen genieten”.

ODV Dienstverlening.
ODV Dienstverlening (ODV) is een uniek bedrijf welke in Almelo is gevestigd. Uniek omdat dit bedrijf als enige in Nederland brug- en sluiswachters, schippers, matrozen en weginspecteurs detacheert bij overheidsdiensten. Hiervoor heeft de organisatie ± 400 mannen en vrouwen in dienst. Ook voor de gemeente Almelo worden de bruggen bediend en is één van onze medewerkers gastheer in de jachthaven. Jan de Vries, directeur van ODV, sponsort sinds enkele jaren de profronde van Almelo.Niet zozeer om in Almelo meer bekendheid te krijgen, maar om de maatschappelijke verantwoordelijkheid van ODV in haar eigen woonplaats te onderstrepen. Het evenement is hiervoor uitermate geschikt. ODV wenst de deelnemers en bezoekers een geslaagde profronde toe!

Opel Kamp.
De profronde is al sinds 1983 het grootste wielerspektakel van Almelo. De profronde, ook wel wielerronde van Almelo genoemd, is in de loop der jaren een groot begrip geworden. Het is altijd een groot feest voor jong en oud. Voorafgaand aan de wielerronde is er altijd de reclamekaravaan, waar ook Opel Kamp al vanaf 1983 aan deelneemt. Opel Kamp is één van de vele sponsoren van de profronde en rijdt altijd voorop in de reclamekaravaan met een aantal nieuwe modellen uit de Opel-collectie. Daarnaast zorgen zij altijd voor de geluidswagen in de reclamekaravaan en de auto’s die voor en achter de wielrenners rijden tijdens de wielerronde. Opel Kamp bestaat dit jaar 48 jaar en is daarbij ook een begrip in Almelo geworden. Zij zijn met twee vestigingen in Almelo en Rijssen “De Opeldealer” van deze regio en omstreken. De profronde is voor Opel Kamp een echte traditie geworden. Het is een goede gelegenheid om het bedrijf te promoten en eventuele nieuwe producten te showen aan het publiek van Almelo. Daarom rijdt Opel Kamp ook dit jaar weer traditiegetrouw met veel plezier mee in de profronde van Almelo.

PANalytical.
Voorheen Philips Analytical, is wereldwijd de leider op het gebied van röntgen analyse apparatuur waarmee de samenstelling en structuur van materialen gemeten kunnen worden. Guido Eggermont, commercieel directeur: hoewel wij geen klanten in Almelo hebben, werken er op het hoofdkantoor en onze grootste fabriek, op het Dollegoor, en in ons hoofdkwartier van de verkoop en service organisatie voor Europa, Midden Oosten en Afrika, op de Twentepoort, een 350-tal medewerkers. Daarmee hebben wij een sterke band met Almelo, waar wij nieuwe medewerkers voor ons hi-tech bedrijf werven, en waar wij als bedrijf ook onze sociale verantwoordelijkheid willen nemen, een goede buur willen zijn. Teamwerk is essentieel voor onze medewerkers en het succes van ons bedrijf, zoals dat ook het geval is bij de organisatie van de profronde, een sportief en sociaal hoogtepunt ieder jaar weer. Wij zijn er trots op al jaren als sponsor met raad en daad, en financieel, een bijdrage te kunnen geven aan dit prachtige evenement.

Kienhuis Bouwmanagement B.V.
Is dit jaar voor het eerst sponsor van de profronde van Almelo. Ing. Coen Kienhuis is directeur en eigenaar van het bouwkundig ingenieursbureau. Het bedrijf bestaat sinds 6,5 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een bestand van 18 medewerkers. Sinds twee jaar is Kienhuis Bouwmanagement gevestigd aan de Twentepoort Oost. Deze nieuwe locatie heeft het bedrijf absoluut geen windeieren gelegd. Vanuit Almelo wordt er landelijk gewerkt voor een zeer divers klantenbestand. Wij vroegen de heer Kienhuis naar zijn motivatie om sponsor te worden van de profronde. Uiteraard zijn Almelose hart. Door de snelle groei die het bedrijf doormaakt begin je voor de buitenwereld op te vallen waardoor je voor sponsoring wordt benaderd. Wij vinden het een mooie gelegenheid om ons bedrijf op deze manier aan de Almelose ondernemers en bewoners te presenteren. Wij kunnen tijdens de profronde op een informele manier ons netwerk uitbreiden. Tevens willen wij graag een klein radertje zijn om evenementen als de profronde te helpen om op een steeds hoger niveau te acteren. Wanneer iedere ondernemer zo zou denken dan is dat goed voor Almelo! Nu wij voor het eerst sponsor zijn van de profronde kijken wij met nog meer belangstelling dan voorheen naar het evenement en hopen dan ook op een succesvolle profronde van Almelo 2006!

Koopman Tweewielerspecialist.
Koopman sponsort maar wat graag profronde. De appel valt niet ver van de boom en dus bij het vinden van een geschikte sponsor bij een profronde moet je ook niet te ver van de stam zoeken. Vandaar dat Koopman Tweewieler specialist niet mag ontbreken bij dit wielerevenement. Henri: ‘Toen mij vier jaar geleden werd gevraagd om sponsor te worden zag ik er eigenlijk direct wel de voordelen van in. Het eerste jaar deden we het nog rustig aan, daarna was het al snel de keuze om ook mee te rijden met de reclamekaravaan en nu ook in het Profronde magazine als sponsor. Niet in de laatste plaats omdat we in de tweewielerbusiness zitten. We merken dat we er steeds meer voor terug krijgen. Bovendien ben ik gek op dit evenement en vindt het een van dé manieren om Almelo te promoten. De reclamekaravaan trekt speciaal mijn aandacht omdat het een geweldige manier is om je bedrijf te promoten.’ Koopman Tweewielerspecialist is nu dus voor de vierde keer van de partij tijdens de profronde, wat vindt hij het mooist aan dit evenement? Henri: ‘Ik moet zeggen dat ik de gezelligheid in combinatie met het professionele van de profronde een bijzonder geslaagde combinatie vind. Verder vind ik dat de organisatie elk jaar weer erg haar best doet om de sponsoren in de watten te leggen. De rondjes met de auto over de weg en het parcours zijn bijvoorbeeld een belevenis op zich, kinderen en ouders zijn super enthousiast en vinden het leuk als er promotie artikelen worden weggeven.’ Vorig jaar heb ik fietsen verloot door een coupon uit het Profronde magazine in te vullen en als opdracht om dit persoonlijk naar onze winkel te brengen zonder dat iets tegen over stond, ook dit jaar zitten er coupons in het Profronde magazine en worden er twee merkfietsen verloot.’ Het mag duidelijk zijn dat ik maar wat graag de Profronde sponsor, voor de 25e keer hebben we nu een Profronde en dat geeft het bestuur en al deze vrijwilligers toch een goed gevoel en bij deze van harte gefeliciteerd, op naar de volgende 25 jaar.

Jellema Druk / Straatman Verpakkingen.
Draait in Almelo al jaren lang een rondje mee. Om op koppositie te blijven, investeren we veel in onze mensen en ons bedrijf. Doordat we een sterke ploeg hebben met Jellema Druk / Straatman Verpakkingen en Hubregtse Kartonnage, demarreren we graag in de strijd om u een perfect totaalproduct te kunnen leveren. Onze kracht ligt in het feit, dat we door onze brede kennis van het gehele grafische proces, van voortraject tot eindresultaat, u goed kunnen adviseren over de juiste keuze voor uw product. Het is ons doel om samen met u over de eindstreep te komen. Daag ons uit om u te overtuigen, dat wij uw perfecte partner zijn voor al uw drukwerk, luxe verpakkingen en kartonnage. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Een geringe tijdsinvestering in een kennismaking kan het startschot zijn voor een vruchtbare samenwerking!

Ter Steege Vastgoed Rijssen.
Is een middelgrote projectontwikkelaar en (her)ontwikkelt vastgoed voor wonen, winkelen en werken. Wij zijn vooral actief in de binnenstad in Overijssel, Drenthe en Gelderland. Onze projecten zijn complex: vaak maakt industrieel erfgoed onderdeel uit van de ontwikkeling. Dat doen we ook (met plezier) in Almelo. De locatie IndiëAlmelo is hier een voorbeeld van. Het voormalige Ten Cate terrein (25 hectare) wordt getransformeerd naar een hoogwaardige woonomgeving, gecombineerd met onder andere bedrijvigheid, recreatie en dienstverlening. Een verweving van functies die past bij een ondernemende stad, waar het ook nog eens mooi wonen is! Graag ondersteunen wij dan ook de profronde van Almelo. Een fantastisch evenement voor jong en oud, dat bijdraagt aan die bijzondere kwaliteiten van de stad. Aan allen die hebben bijgedragen aan dit succes, proficiat met dit 25 jarige jubileum!

Urenco Nederland B.V.
Is de oudste sponsor van de Profronde en daar zijn wij trots op! De Profronde is één van de mooiste zomerevenementen die plaatsvinden in het stadshart van Almelo. Om zo’n groots initiatief gratis toegankelijk te maken voor alle bezoekers is geldelijke ondersteuning nodig, die wij graag bieden. Urenco is betrokken bij haar vestigingsplaats en dit is één van de manieren waarop we dat laten zien.Wij voelen ons ook om andere redenen verbonden met de Profronde: het zet Almelo internationaal op de kaart, net zoals Urenco dat doet. Met onze hightech ultracentrifuges verrijken wij uranium voor kerncentrales wereldwijd. Kernenergie veroorzaakt de minste CO2 uitstoot, minder dan alle andere vormen van elektriciteitopwekking zoals kolen- en windenergie. En het afval is uitstekend beheersbaar: het wordt geheel opgevangen en netjes opgeslagen. Zo draagt Urenco bij aan een milieuvriendelijke, veilige manier van elektriciteitopwekking.

Back To Top