skip to Main Content
MAD-Placid-Slider
VDL-Placid-Slider
Weghost-Placid-Slider
Decathlon
Urban Interest
GrootGroener-Placid-Slider
Rupert-Placid-Slider
Obimex-Placid-Slider
TMZ-Placid-Slider
Smelt Portofoons
Urenco-Placid-Slider
TerDoest-Placid-Slider
NSSG-Placid-Slider
Ter-Braak-Willems-Placid-Slider
Lowik-Placid-Slider
Asito-Placid-Slider
Grootelaar-Placid-Slider
Rabobank-Placid-Slider
Acman-Sponsor-2016
Kreta-Placid-Slider
Riwald-Placid-Slider
alpha-bestrating
Hapre-Placid-Slider
Brusse-Masselink-Placid-Slider
Almeloos-Weekblad-Placid-Slider
00_INVENTIT
Praktijk-van-Iersel-Placid-Slider
Bureau Peters
Amstel-Placid-Slider
PIT-Placid-Slider
Wessels Schoonmaak
Hemmer-Placid-Slider
Autobedrijf-Zuithof-Placid-Slider
ShockMedia-Placid-Slider
ROC-Placid-Slider
Ter-Horst-Placid-Slider
Elementenbouw-Hagen-Placid-Slider
Gemeente-Almelo-Placid-Slider
AANDAGT-Placid-Slider
Eshuis-Placid-Slider
Copytex-Placid-Slider

Heel pakket extra’s voor de vrienden Profronde Almelo

Even praten met die aardige Bram Tankink of leuke Veelers. Een selfie met Thomas Dekker, Bouke Mollema, Robert Geesink of Rob Ruijgh. Op de foto met Cavendish, Gilbert of – nog beter – Nederland’s nieuwe wielerheld Niki Terpstra. In een wielergekke natie als België lukt dat nog wel eens, want daar kan het publiek dicht bij zijn helden komen. In Almelo behoort het straks ook tot de mogelijkheden. Dat wil zeggen: voor de Vrienden van de Profronde Almelo.

De Profronde Almelo krijgt op vrijdag 29 augustus weer een nieuwe editie volgens de vorig jaar geïntroduceerde nieuwe formule. Dat besluit heeft het bestuur van de Profronde Almelo al genomen. Dat betekent dus het spectaculair ingekorte parcours, de VIP tent op het marktplein en de Rabo Dikke Banden Race in het voorprogramma voor de jeugd.

De vernieuwing zet zich dit jaar voort op andere terreinen. Nu de ronde met succes een nieuwe impuls heeft gekregen, richt het bestuur haar vizier nadrukkelijk op de sponsoren en vrienden van de Profronde Almelo. Die laatste groep is een verzameling van mensen die de Profronde Almelo met een tientje per jaar steunen. Niet zozeer als mini sponsor, maar meer als een actieve steun aan het evenement dat iedere keer opnieuw tienduizenden mensen op de been brengt. De eerste groep Vrienden van de Profronde kreeg voor de steun een Profronde pen, het magazine per post en een vermelding op de druk bekeken website.

Dat Vriendenpakket wordt dit jaar in ieder geval uitgebreid. De pen, het magazine met de post en de vermelding blijven uiteraard, maar er komt een opmerkelijke dienst bij: de deuren van de permanence (de Ravelzaal in het Theaterhotel Almelo) gaan open voor de vrienden. In de permanence komen alle renners aan en schrijven ze zich in voor de startbewijzen. Daar is het rustig en zijn ze goed aanspreekbaar voor hun fans. Vrienden van de Profronde kunnen daar hun favorieten aanspreken en vragen voor een selfie, foto en of handtekening. Ook de Profrondemiss is voor fotoshoots met fans in de permanence. Verder worden de Vrienden van de Profronde via de social media actief geïnformeerd over al het nieuws over en van de Profronde Almelo. Last but not least: onder alle vrienden worden kaarten verloot voor de VIP tent.

Vriend van de Profronde worden? Geef je hier op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top