skip to Main Content
WIS Workwear
Gemeente-Almelo-Placid-Slider
Acman-Sponsor-2016
Riwald-Placid-Slider
Weghost-Placid-Slider
Float36-Sponsor-2015
NSSG-Placid-Slider
Witzand-Placid-Slider
Autobedrijf-Zuithof-Placid-Slider
Grootelaar-Placid-Slider
TMZ-Placid-Slider
OttoSimon-Placid-Slider
Elementenbouw-Hagen-Placid-Slider
PIT-Placid-Slider
profronde-almelo-logo-sponsor-malvern-panalytical
RP Flow
Praktijk-van-Iersel-Placid-Slider
Ter-Braak-Willems-Placid-Slider
ROC-Placid-Slider
Rabobank-Placid-Slider
Asito-Placid-Slider
Kamp-Placid-Slider
Hecla-Placid-Slider
aeronamics-logo-profronde
Hapre-Placid-Slider
Bureau Peters
Hemmer-Placid-Slider
Eshuis-Placid-Slider
00_INVENTIT
Obimex-Placid-Slider
VDL-Placid-Slider
Boers & Lem
Urenco-Placid-Slider
alpha-bestrating
Amstel-Placid-Slider
Smelt Portofoons
MAD-Placid-Slider
Ter-Horst-Placid-Slider
ShockMedia-Placid-Slider
TerDoest-Placid-Slider
aandagt-logo-slider
Lipstick & Wheels

Lipstick & Wheels is bedoeld voor mannen en vrouwen en wordt een avond met veel trends, beweging en humor. Het moet letterlijk en figuurlijk een feestje worden met dansen op muziek van DJ’s en een doorlopend programma met veel verrassende acts.

MODEFLITSEN, HAIR & BEAUTY

Vanaf 3 podia in de tent showen modellen de nieuwste collectie mode, schoenen en haartrends. Er volgt een demonstratie VIP training, een nieuwe vorm van trainen met behulp van elektrische impulsen. Er is een heuse beautybar voor een touch van je wenkbrauwen of de nagels. Verderop onderga je een bindweefselmassage, een lichte make-up, een huidanalyse en je kunt je haar laten opsteken.

EN DE MANNEN DAN?

Maar ook aan de looks voor mannen is gedacht! Bij de Barber wordt je namelijk geknipt en geschoren. Er is een proeverij van speciaalbiertjes en whisky. Je kunt een sportieve fietsbatlle aangaan onder aanmoediging van de altijd enthousiaste Harry Middeljans, de vaste speaker van de Profronde. “Hoe de batlle eruit ziet blijft nog een verrassing. We gaan niet alles verklappen’’, zegt Holtkamp.

GLADDE BENEN VOOR HET GOEDE DOEL

Het sportieve element is een belangrijk onderdeel van de avond en is er gezorgd voor een goed doel. Maar dan wel met humor! Mannen kunnen hun benen te laten scheren, net als echte wielrenners, en de opbrengst gaat naar de jonge talenten van de Almelose Wielervereniging De Zwaluwen. Je kunt ook voor het goede doel batllen en de jonge talentjes doen uiteraard mee.

André en André

Er zijn verrassende acts die nog niet worden verklapt. En natuurlijk is er de hele avond muziek verzorgd door de DJ’s André & André. Zij stemmen de muziek af op het publiek. Maar er is ook een silence disco. Hierbij dans je met een draadloze koptelefoon maar elke koptelefoon heeft andere muziek met als gevolg hilarische beelden.

MET JE PERSONEEL NAAR LIPSTICK & WHEELS?

VRAAG EEN BEDRIJVENPAKKET OP MAAT AAN!

Het event is ook zeer geschikt voor een personeelsuitje. Wat is er nou leuker dan samen ‘the end of the summer’ te beleven? Met bedrijven kan hiervoor een pakketprijs worden afgestemd. Riny Holtkamp: “Als bedrijf steun je daarmee een lokaal event en toon je je maatschappelijke betrokkenheid. Voor Profronde Almelo is maatschappelijk bijdragen erg belangrijk en daarom is het zo mooi dat wij lokale ondernemers een podium kunnen bieden. Ik hoop dan ook het een groot succes wordt en dat Lipstick & Wheels een mooie traditie gaat worden”.

Aanvraagformulier bedrijvenpakket

Wil je een bedrijvenpakket aanvragen?
Open dan het formulier en vraag het bedrijvenpakket aan met een door jou gewenst aantal kaarten (vanaf 10 kaarten). Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.

Open het formulier
Hoeveel kaarten wens je af te nemen voor je personeel?*

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE DEELNEMERS

Bureau Peters
Back To Top