skip to Main Content
Kreta-Placid-Slider
Rupert-Placid-Slider
TerDoest-Placid-Slider
Hemmer-Placid-Slider
Almeloos-Weekblad-Placid-Slider
Brusse-Masselink-Placid-Slider
VDL-Placid-Slider
aeronamics-logo-profronde
Smelt Portofoons
MAD-Placid-Slider
Urenco-Placid-Slider
ROC-Placid-Slider
NSSG-Placid-Slider
00_INVENTIT
Gemeente-Almelo-Placid-Slider
Float36-Sponsor-2015
Praktijk-van-Iersel-Placid-Slider
Wessels Schoonmaak
GrootGroener-Placid-Slider
Elementenbouw-Hagen-Placid-Slider
Hapre-Placid-Slider
alpha-bestrating
AANDAGT-Placid-Slider
Boers & Lem
Almelo-Promotie-Placid-Slider
Riwald-Placid-Slider
Rabobank-Placid-Slider
ShockMedia-Placid-Slider
Ter-Horst-Placid-Slider
Copytex-Placid-Slider
Ter-Braak-Willems-Placid-Slider
Baas-Placid-Slider
TMZ-Placid-Slider
Urban Interest
Witzand-Placid-Slider
Grootelaar-Placid-Slider
PIT-Placid-Slider
Acman-Sponsor-2016
Decathlon
Hecla-Placid-Slider
Eshuis-Placid-Slider
Speciale App Voor De Sponsorcommissieleden

Speciale app voor de sponsorcommissieleden

De Profronde Almelo is op 27 augustus, maar voor bestuur en sponsorcommissie zijn de voorbereidingen al in volle gang. Er staan dit jaar – wederom – veel vernieuwingen op stapel. De primeur is voor de acquisiteurs van de sponsorcommissie. Zijn gaan met z’n allen ‘digitaal’ met een gloednieuwe app.

De ruggengraad van het grootste wielerevenement in de regio, vormen de meer dan honderd sponsoren. Zij financieren ieder jaar het complete sportspektakelstuk. Sponsoren worden benaderd door een team van ervaren ‘acquisiteurs’, onder wie oud bestuurders.

De eerste sponsorcontracten werden ooit door mister Profronde Harry Nijhuis vastgelegd op de achterzijde van bierviltjes. Mooi voor de nostalgische verhalen, maar verre van praktisch. De Profronde schakelde jaren geleden al over op contractformulieren, maar die hebben nu ook hun tijd gehad. Want naar een idee van commissielid Sander Herman heeft Tom Knol Recognize software huis uit Almelo speciaal voor de Profronde Almelo een sponsorapp ontwikkeld voor de smartphones van de sponsorcommissieleden.

Dankzij het app-je op de smartphone kan nog tijdens een sponsorgesprek worden aangeklikt met welk bedrag sponsoren willen bijdragen aan de Profronde Almelo en welke tegenprestaties ze daarvoor terug willen. Te denken valt aan spandoeken, lichtreclame, de reclamekaravaan en advertenties in het Profronde magazine. De sponsor krijgt ter plekke alles bevestigd in een email en kan dan direct controleren of alles naar wens – en volgens afspraak – is. Het systeem moet fouten en onduidelijkheden voorkomen.

Voor de Profronde Almelo zelf is deze automatisering van de sponsoring een geweldige tijdsbesparing. Zegsman Ritse Gierveld is enthousiast. ‘De moderne technologie helpt ons geweldig. Voorgaande jaren hadden we nog geweldige stapels papieren. Nu ligt alles gelijk en overzichtelijk vast in ons computerprogramma. De eerste contracten zijn al vastgelegd op de nieuwe manier. Fantastisch.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top