skip to Main Content
Kreta-Placid-Slider
Rupert-Placid-Slider
TerDoest-Placid-Slider
Hemmer-Placid-Slider
Almeloos-Weekblad-Placid-Slider
Brusse-Masselink-Placid-Slider
VDL-Placid-Slider
aeronamics-logo-profronde
Smelt Portofoons
MAD-Placid-Slider
Urenco-Placid-Slider
ROC-Placid-Slider
NSSG-Placid-Slider
00_INVENTIT
Gemeente-Almelo-Placid-Slider
Float36-Sponsor-2015
Praktijk-van-Iersel-Placid-Slider
Wessels Schoonmaak
GrootGroener-Placid-Slider
Elementenbouw-Hagen-Placid-Slider
Hapre-Placid-Slider
alpha-bestrating
AANDAGT-Placid-Slider
Boers & Lem
Almelo-Promotie-Placid-Slider
Riwald-Placid-Slider
Rabobank-Placid-Slider
ShockMedia-Placid-Slider
Ter-Horst-Placid-Slider
Copytex-Placid-Slider
Ter-Braak-Willems-Placid-Slider
Baas-Placid-Slider
TMZ-Placid-Slider
Urban Interest
Witzand-Placid-Slider
Grootelaar-Placid-Slider
PIT-Placid-Slider
Acman-Sponsor-2016
Decathlon
Hecla-Placid-Slider
Eshuis-Placid-Slider
Toch Nog Een Nachtconcert Ter Afsluiting Van De Profronde

Toch nog een nachtconcert ter afsluiting van de Profronde

Dit jaar toch nog plek voor groot podium met Froger, Jannes en Ekdom.

Het spande erom, maar de Profronde Almelo slaagt er dit jaar tòch in om een groot muziekspektakel te koppelen aan het wielercriterium. Met dank aan uitgaanscentrum Preston Palace, dat de organisatie en een deel van de financiering van het gratis Nachtconcert op 28 augustus weer op zich neemt. De grote publiekstrekkers dit jaar: Jannes, René Froger en dj Gerard Ekdom.

In de loop der jaren is het randprogramma van de Profronde Almelo uitgegroeid tot ‘core-business’. Het wielercriterium moest een familiefeest worden, en daar hoort ook ander vermaak bij voor het hele gezin. Door de samenwerking en inbreng van Preston Palace kwam het tot een groots opgezet, gratis Nachtconcert met publiekstrekkers als Frans Bauer, Frans Duijts en Jan Smit. Het concert bracht ieder jaar duizenden en nog eens duizenden mensen op de been.

Dit jaar is het marktplein nog beschikbaar en komt er dus weer een groots muziekfestijn. De grote tent is in de middaguren al open en DJ Dago zorgt er vanaf 15.00 uur al voor een fijne sfeer. De artiesten maken na 21.00 uur hun opwachting. Het spits wordt afgebeten door Juan Niks uit Almelo die voor het derde jaar op rij het publiek warm mag maken voor de ‘grote’ artiesten. Na Juan Niks zingt Daniël Oostra en dan is het de beurt aan publiekslieveling Jannes. Gerard Ekdom neemt het stokje van Jannes over en de uitsmijter is dit jaar Rene Froger.

Het bestuur van de Profronde Almelo is blij dat het Nachtconcert dit jaar door kan gaan. Dat was even spannend, omdat de reconstructie van de Almelose binnenstad is begonnen en er al bouwwerkzaamheden zijn op het grote marktplein en op het Waagplein. Maar het marktplein biedt dit jaar nog voldoende plek om het enorme podium en te kunnen opbouwen. Volgend jaar is voor de Profronde Almelo en Preston Palace nog een groot vraagteken. De kans is aanzienlijk dat de bouwwerkzaamheden op het Marktplein zo grootschalig zijn, dat moet worden uitgeweken naar een andere locatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top