skip to Main Content
profronde-sponsor-logo-verkeersmanagement-oost-nederland
profronde-sponsor-homepagine-etmaal
profronde-sponsor-logo-riwald
profronde-sponsor-logo-brusse-masselink
profronde-sponsor-verkeersmanagement-oost-nederland
profronde-sponsor-logo-1twente
profronde-sponsor-logo-sportfoto
profronde-sponsor-logo-eshuis-accountants
profronde-sponsor-logo-thuisgenoten
profronde-sponsor-logo-huuskes-almelo
profronde-sponsor-logo-grootgroener
profronde-sponsor-logo-mkb-twente
profronde-sponsor-logo-baker-tilly-berk
profronde-sponsor-logo-tekstbureau-ter-doest
profronde-sponsor-logo-wessels-schoonmaakdiensten
profronde-sponsor-logo-aandagt
profronde-sponsor-logo-gp-plants
profronde-sponsor-logo-hubuz
profronde-sponsor-logo-herman-media
profronde-sponsor-logo-both-social
profronde-sponsor-logo-iq-makelaars
profronde-sponsor-logo-urenco
profronde-sponsor-logo-extend
profronde-sponsor-logo-abn-amro
profronde-sponsor-logo-roc
profronde-sponsor-logo-witzand
profronde-sponsor-logo-boers-en-lem
profronde-sponsor-logo-float-360
profronde-sponsor-logo-vos-capelle
profronde-sponsor-logo-wis-workwear
profronde-sponsor-homepagine-sanger-ibct
profronde-sponsor-logo-almeloos-weekblad
profronde-sponsor-logo-hapre
profronde-sponsor-logo-weusthuis
profronde-sponsor-homepagine-woon-en-slaap
profronde-sponsor-logo-jannie-vleerbos
profronde-sponsor-logo-almelo-promotie
profronde-sponsor-logo-shockmedia
profronde-sponsor-logo-ricks-bloemen
profronde-sponsor-logo-fietz
profronde-sponsor-logo-verzinkerij-twente
Lipstick & Wheels, Feestje Voor Vrouwen èn Mannen

Lipstick & Wheels, feestje voor vrouwen èn mannen

Entertainment, fingerfood, modeflitsen, hair & beauty, sportieve battles, muziek, humor en verrassende acts. Daar draait het om bij het event Lipstick & Wheels woensdag 29 augustus, voorafgaand aan de Profronde Almelo.

Het nieuwe event Lipstick & Wheels, gekoppeld aan de Profronde Almelo, wordt een bruisende avond met een uitgebreid programma voor mannen en vrouwen. Het evenement heeft plaats in de fraai ingerichte VIP-tent op het Waagplein, die speciaal voor het event eerder wordt opgebouwd.

Trends op mode, hair & beauty
Veel Almelose ondernemers dragen hun steentje bij aan het event. Ze laten de nieuwste trends zien op het gebied van mode, haarstyling en fittraining. Dat vindt plaats middels modeflitsen op compacte podia verspreid door de VIP-tent.
De laatste trends op gebied van beauty kun je zien en beleven aan een beautybar. Diverse schoonheidsspecialistes staan voor je klaar voor een make-up, wenkbrauw touch-up, nailbeauty, huidanalyse of een bindweefselmassages.
De mannen kunnen door een barber worden geknipt en geschoren. Verder is er een proeverij van speciaalbiertjes en whisky. En voor een goed doel kunnen de mannen de benen laten scheren zoals echte profrenners ook doen. Het goede doel zijn de jonge talenten van de Almelose wielervereniging De Zwaluwen.

Fietsbattles
Bezoekers kunnen zich met elkaar meten in sportieve ‘fietsbattles’, voorzien van het enthousiaste commentaar van Harry Middeljans, de vaste speaker van de Profronde Almelo. Hoe de deelnemers met elkaar de strijd kunnen aangaan, blijft nog een verrassing. ‘We willen niet alles verklappen’, zegt Riny Holtkamp, bestuurslid van de Profronde Almelo en organisator van het event.
Het programma biedt voor ieder wat wils en zit vol met verrassende acts. De dj’s André & André zorgen voor een feeststemming. Verder kan worden gedanst in een ‘silent disco’ met muziek door draadloze koptelefoons.

Lekkere hapjes
Gedurende de avond serveren lokale horecabedrijven heerlijke fingerfood.

End of the summer
De avond is ook zeer geschikt voor een personeelsuitje. Wat is nou leuker dan samen ‘the end of the summer’ te vieren. Met bedrijven kan hiervoor een pakket worden afgesloten. Als bedrijf steun je hiermee een lokaal event en toon je maatschappelijke betrokkenheid.

Week van de Profronde
‘Met Lipstick & Wheels wordt verder gewerkt aan de ambitie van Profronde Almelo om de wielerronde uit te bouwen tot een Week van de Profronde. Het is de bedoeling om meer doelgroepen aan te spreken en de VIP-tent voor iedereen toegankelijk te maken. We voelen ons  maatschappelijk betrokken en daarom is het zo mooi dat wij lokale ondernemers een podium kunnen bieden. Verdere activiteiten in de Week van de Profronde zijn het Extend Business-Event voor ondernemers en het Wielercafé’, aldus Holtkamp.

Kaarten (12,50 euro) voor Lipstick & Wheels zijn te koop via de website van de Profronde Almelo (www.profrondealmelo.nl), bij de deelnemende bedrijven en op woensdagavond bij de VIP-tent.

De 36e Profronde Almelo is op vrijdag 31 augustus en begint om 16.00 uur met de Decathlon Dikke Banden Race, gevolgd door de reclamekaravaan. Het criterium gaat van start om 20.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top